Voorwaarden


* De themakisten van Feest-kist mogen alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassene.
Feest-kist erkent geen enkele aansprakelijkheid voor letsel of schade door gebruik van materialen of producten van Feest-kist.


* Op het moment dat het bedrag van de huur plus de borg is bijgeschreven op ons (RABO) bankrekeningnummer NL84RABO0316671339 t.n.v. R. Kuik-Schonewille te Hollandscheveld is de reservering een feit.


* Reserveringen kunnen uiterlijk één week van te voren kosteloos worden geannuleerd. Wanneer de kist binnen één week van te voren wordt geannuleerd, berekenen wij 25 euro.


* De Feest-kist kan enkele dagen voor het feest worden opgehaald bij Feest-kist op een afgesproken tijdstip. Op dit moment dient een legitimatiebewijs te worden overlegd. De dag na het feest wordt de kist weer terugbezorgd. Voor iedere dag dat de kist later wordt terugbezorgd, brengen wij 25 euro in rekening.


* In geval van diefstal, brand of ernstige schade aan of van de feestkist, wordt de volledige huurprijs, verhoogd met de borg, in rekening gebracht.


* Bij het ophalen van de Feest-kist wordt de inhoud van de kist bekeken met behulp van een checklist. Deze wordt door beide partijen ondertekend, waarbij men dus akkoord gaat met de inhoud van de kist. Spullen die niet in orde zijn worden direct door ons vervangen.


* Indien bij het terugbrengen van de Feest-kist blijkt dat er onderdelen beschadigd of verloren zijn, dan wordt dat bedrag in mindering gebracht op de borg. De borg wordt nog dezelfde dag op uw rekening teruggestort.


* De verkleedkleding mag niet gewassen worden. Het wassen wordt door Feest-kist verzorgd.


* Hoewel onze Feest-kisten met de grootste zorg zijn samengesteld, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik daarvan.


* Feest-kisten en verkleedkleding mogen niet verhuurd worden aan derden.


* Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren.

Wij hebben ook de mogelijkheid de Feest-kist per post te verzenden. Hiervoor gelden onderstaande aanvullende voorwaarden:


* Huurt u een Feest-kist per post dan wordt de huurprijs verhoogd met de verzendkosten ( zie tarieven op Postnl.nl ) De kosten voor retourzending zijn tevens voor uw rekening.


* Tevens betaalt u een borg van € 75,00 welke direct wordt terug gestort zodra wij de Feest-kist weer compleet in ons bezit hebben.


* Omdat de Feest-kist zelf erg zwaar is wordt de inhoud van de kist in een stevige doos verpakt en naar u toegestuurd. De Feest-kist per post kan eventueel ook worden afgeleverd op uw werkadres. U hoeft niet thuis te blijven en heeft de Feest-kist toch op tijd in huis.


* Een Feest-kist per post wordt ongeveer 6 dagen voor het feestje toegestuurd, zodat u deze ruim op tijd in huis heeft. U checkt de inhoud met de inhoudslijst in de witte map en geeft het direct door als er eventueel materialen niet in de Feest-kist aanwezig zijn. Uiteraard worden deze direct nagestuurd.


* De dag na het feestje (op vrijdag en zaterdag de maandag na het feestje) levert u de Feest-kist weer in op het postkantoor.


* De betaling wordt vooraf overgemaakt en moet minimaal 3 dagen voor het verzenden op onze rekening staan.


* Hoewel onze Feest-kisten met de grootste zorg zijn samengesteld, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik daarvan.